aapo jussila Facebook gmail Auringonpilkut  
 
säveltäjä, sanoittaja, basisti, 
soitonopettaja, luokanopettaja 

Opetus

 

Olen valmistunut soitonopettajaksi (musiikkipedagogi [AMK]) Metropolian pop/jazz-musiikin koulutusohjelmasta. Opinnoissani ja niitten ulkopuolella olen opettanut sähköbasson soittoa sekä yhtyesoittoa eri ikäisille ja tasoisille musiikin harrastajille.

 

Sähköbasson yksilöopetuksessa painotan oppilaan tavoitteita, joita kohti pyrimme lukuisten käytännön esimerkkien (levytettyjen musiikkikappaleiden) sekä myös harjoituksien kautta. Huomioin oppilaan musiikkimaun, mutta lisäksi käymme läpi esimerkkejä myös muista musiikkityyleistä rockista maailmanmusiikkiin ja klassiseen musiikkiin oppilaan tason huomioiden.    

 

Yhtyeopetuksessa painotan yhdessä soittamisen riemua. Soitettavia kappaleita valittaessa huomioin bändiläisten musiikkimaun. Lisäksi esittelen klassikkokappaleita menneiltä vuosikymmeniltä ja saatanpa soitattaa myös vieraita musiikkityylejä maailman eri kolkilta. Soittotaito ei ole esteenä kappaleiden valintaan, vaan kappaleet voidaan sovittaa käytössä oleville soittimille soittotaidot huomioiden. Yhtyesoitto toimii usein myös kimmokkeena bändiläisille oman soitto- tai laulutaidon kehittämiseen. Olen itse opiskellut kaikkia yleisimpiä bändisoittimia (basso, kosketinsoittimet, kitara, laulu, rummut) ja lisäksi olen tehnyt sovituksia edellämainittujen lisäksi myös muille soittimille (esim. puhaltimille, jousille ja lyömäsoittimille), joten pystyn neuvomaan kaikkia bändiläisiä soivan kokonaisuuden saavuttamiseksi.   

 

Sähköbasson soittamisen lisäksi olen erikoistunut myös oman musiikin kirjoittamiseen, eli säveltämiseen, sanoittamiseen, sovittamiseen ja songwritingiin, joita myös opetan mielelläni. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook gmail Auringonpilkut (c) A. Jussila :: http://aapo.jussila.org :: Aapo Jussila ::